Thomas Østergaard

Thomas Østergaard

Bording 


Telefonnummer:

26 25 53 99 

 

E-mail:

t26255399@gmail.com 


Stilling:

Studerende


Udvalgsposter:

Næstformand i Klima-, Natur og Bæredygtighedsudvalget


Næstformand i Børne-, Kultur- og Fritidsudvalget


Alder: 

Født 1998


Facebook: 

(1) Thomas Østergaard | Facebook 


Instagram: 

https://www.instagram.com/thomasostergaard_/

Lidt om mig selv:  


Jeg bor i dag mellem Bording og Ikast. Ved siden af byrådet studerer jeg statskundskab på Aarhus Universitet.   


Tilbage i 2015 var jeg i praktik i Europa Parlamentet hos Ulla Tørnæs (V) sammen med en god ven fra Nøvlingskov Efterskole. Dette spændende ophold gav mig blod på tanden til at ville mere, og på opfordring fra Ulla og hendes dygtige medarbejdere meldte jeg mig ind i VU Herning kort efter. I dag er jeg aktiv i bestyrelse i VU Ikast-Brande. Igennem arbejde i bofællesskaber for udviklingshæmmede har jeg en forkærlighed for socialområdet, hvor jeg mener, at det er vigtigt, at vi sørger for fokus på værdighed og selvstændighed. Vi kan se flere udfordringer i dag, men det skal ikke hindre professionalisme og nærvær for alle.  


I min fritid nyder jeg tid med familie og venner, og det er en høj prioritering for mig. Ellers nyder jeg en god løbetur med min hund. Derudover bruger jeg meget tid i KFUM og KFUK, hvor jeg har været frivillig i bestyrelsen, og nu sidder i Palæstinanetværket.    


Mærkesager:

Vores børn og vores unge: Vi skal være nysgerrige på vores børn og unge. Alle er forskellige, og alle har hver sin måde at bidrage på. Forskellighed er godt, og forskellighed er vigtigt. Alle børn og unge skal trives i vores kommune. Det skal være vores mål.  


Tillid til faglighed: Vores medarbejdere viser et enormt engagement. Det skal anerkendes og værdsættes! Det er dem der kender hverdagen bedst, og det er dem, der brænder allermest for deres job. Det giver så god mening at stole på og lytte til de folk, der er uddannet og trænet til deres fag. Vi skal give dem større frihed og mere ansvar.  


Bæredygtig udvikling: Bæredygtighed handler om, at vi skal hele vejen rundt. Vi skal producere grøn energi, træffe kloge beslutninger, og vi skal engageres i, at vi alle har et ansvar for, at vi er en bæredygtig kommune. En bæredygtig udvikling er ikke lette løsninger - en bæredygtig udvikling er viljen til at se muligheder.