Andreas Würtz

Andreas Würtz

Ikast


Telefonnummer:

31 31 67 07


E-mail:

andknud@ikast-brande.dk


Alder:

Født 1988


Beskæftigelse: 

Næstformand i ungebestyrelsen

Fodboldtræner i Ikast FC

Koordinator i Ikast Brande Ungdomsråd

Leder af ungdomsskolen i Nørre Snede og Ejstrupholm


Facebook: 

https://www.facebook.com/lokalstemme


Instagram: 

https://www.instagram.com/andreaswurtz/

Mit navn er Andreas Würtz, født og opvokset i Ikast. 33 år, bor på Fuglsangs Allé sammen med Trine, der er skolelærer på Østre Skole i Ikast. Vi har sammen tvillingerne Huxi og Louie på 7 år og så er jeg bonusfar til Laura og August.


Igennem hele livet har jeg været en aktiv del af foreningslivet i Ikast. Som barn og ung spillede jeg håndbold, fodbold og badminton og nød mine mange timer med kammerater og engagerede voksne. Jeg har som voksen haft forskellige roller i foreningerne, hvor jeg i dag involverer mig som træner i fodboldklubben Ikast FC. Foreningslivet giver nemlig liv og glæde blandt unge som gamle og derfor må vi sikre den gode udvikling vi har haft i generationer.


Til dagligt er jeg leder i ungdomsskolen i Nørre Snede og Ejstrupholm. Jeg er næstformand i ungebestyrelsen, der indebærer Ikast Ungdomscenter, Ikast Brande Ungdomsskole og Heltidsundervisningen. Jeg har desuden den store fornøjelse af at være koordinator i Ikast Brande Ungdomsråd, IBUR.


“En velfungerende, sund og attraktiv kommune kræver fokus på små og mellemstore virksomheder, så vi fortsat kan være en kommune i udvikling. En stærk kommune med øget fokus på børn og unge, - de er vores fremtid, dem skal vi investere i. Ligeledes skal vi støtte op om detailhandlen – uden den, ingen by!"


Jeg mener det er vigtigt, at der er en rød tråd i det vi gør. F.eks. - et sundt børne- og ungemiljø i kommunen er med til at tiltrække nye borgere i kommunen. Bosætningsprocenten er med til at sikre en højere skatteindkomst, der bl.a. skal være med til at sikre de ældre med en værdig sidste tid. Pengene kan også være med til at styrke og øge kulturen i kommune.


Sammen er vi stærkere! Jeg har i erhvervs- og foreningslivet vist, at der er handling bag mine ord, - det vil der også være i mit politiske arbejde.